MSB: Terör yuvaları birer birer temizleniyor | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Ekim 2024 - 11:57

MSB: Terör yuvaları birer birer temizleniyor

MSB: Terör yuvaları birer birer temizleniyor
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2022 - 20:23

850 Okuma

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Irak’ın kuzeyinde sığınak ve mağaraların birer birer terörden temizlendiğini bildirdi.

 

Kahraman Mehmetçik, hain terör örgütü PKK’ya göz açtırmamaya devam ediyor.

 

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında Irak’ın kuzeyinde sığınak, barınak ve mağaraların birer birer terörden temizlendiğini bildirdi.

“Terör yuvaları birer birer temizleniyor”

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

“Güçlü, cesur ve kahraman. Pençe-Kilit Operasyonu ile Irak’ın kuzeyindeki terör inlerine giren kahraman Mehmetçik, bölgedeki arama-tarama faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Tüm sığınak, barınak ve mağaralara girilerek terör yuvaları birer birer temizleniyor”

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.