HARİKA FOTOĞRAF VEHBİ MOĞOL’DAN | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

23 Ekim 2024 - 04:12

HARİKA FOTOĞRAF VEHBİ MOĞOL’DAN

HARİKA FOTOĞRAF VEHBİ MOĞOL’DAN
Son Güncelleme :

19 Nisan 2022 - 12:20

2300 Okuma
Özgür fotoğrafçı, hukuk insanı Avukat Vehbi Moğol, tam bir fotoğraf tutkunu, sevdalısı. Çekmeden, objektife bakmadan, deklanşöre basmadan rahat edemiyor. İyi ki de var. Harika fotoğraflar çekiyor bir de Karşıyaka sevdalısı. Mümkün olduğunca her sosyal faaliyete gidiyor, gitmeye çalışıyor. Pazar günü bereketli bir İzmir yağmurunda yine sokaklarda, caddelerdeydi. ‘Atıksız Maraton’ adıyla koşulan 42 kilometrelik etkinlikte yine bir anı parmağıyla gözüyle ölümsüzleştirdi Vehbi ağabeyim. Önde yarışı dereceyle tamamlayan 6 atlet arka da bizim sokakların efendisi bir kapkara köpek dostumuz. Canla başla koşuyor ama yetişemiyor. Kolay mı önündekilere yetişmek geçmek, maraton koşmak için yaratılmış özel insan onlar, yetişemezsin köpecik. Zaten ırkdaşının bölgesine gireceğini bildiği için, devam ettiremez, ettirmedi de. Pes etti. Teşekkürler Vehbi Moğol ağabeyim. Çok beğendim jüri olsam birincilik ödülü veririm, her yarışta. Çekmeye devam, çektiğiniz kapak olsun.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.