TBMM’de vekiller arasında yumruklu kavga | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

7 Eylül 2024 - 21:08

TBMM’de vekiller arasında yumruklu kavga

TBMM’de vekiller arasında yumruklu kavga
Son Güncelleme :

25 Temmuz 2024 - 9:42

680 Okuma

TBMM oturumunda DEM Partili vekilin AKP’ye yönelik “hırsızsınız” sözleri sonrası tansiyon yükseldi. AKP’li vekiller ile DEM Partili milletvekilleri arasında yumruklaşma yaşandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi oturumunda tansiyon yükseldi. AKP ve DEM Partili milletvekillerinin yumruklaştığı olaylar sonrası oturuma ara verildi.

DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan’ın kürsüden yaptığı konuşma esnasında AKP sıralarına dönerek “Hırsızsınız, çalıyorsunuz” sözleri sonrası Meclis’te tansiyon bir anda yükseldi. AKP’li vekillerin kürsüye yürümesi sonrası oturuma ara verilirken, verilen arada da tansiyon düşmedi.

ESKİ BAKANDAN VEKİLE YUMRUK..

AKP’li vekiller DEM Partili vekili tartaklarken, Ulaştırma eski Bakanı ve AKP Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan’a yumruk attı.

Diğer vekillerin araya girmesiyle kavga büyümezken, oturuma yeniden başlanması için Meclis’te tansiyonun düşmesi bekleniyor.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.